6B dollarin arvoinen Turkista löydetty uusi kultavarasto „Bitcoin korjaa tämän absoluuttisella niukkuudella“


Samaan aikaan Bitcoinilla on edelleen kiinteä yläraja 21 miljoonaa – koskematon niukkuus.

Noin 3,5 miljoonan unssin kullan, joka havaittiin Turkin maatalousluotto-osuuskuntien tytäryhtiön Gübretaşin Bilecikissä, arvioidaan olevan noin 6 miljardia dollaria.

„Puhumme noin 6 miljardin dollarin arvosta, kun yritämme tehdä siitä arvon tämän päivän hintoihin“, sanoi puheenjohtaja Fahrettin Poyraz tiistaina Söğütin kultakaivoksen varannosta. Noin 1,92 miljoonaa unssia varatusta on myös valmis louhintaan, hän sanoi.

„On arvioitu, että 1,6 miljoonaa unssia voitaisiin muuntaa varastoiksi 83%: n kurssilla“, Poyraz lisäsi: „Tavoitteenamme on saada ensimmäinen kulta kahden vuoden aikana ja muuttaa se arvoksi Turkin taloudelle.“

Ja tästä salausyhteisö on pitkään puhunut koko ajan. Vaikka digitaalisella kullalla, Bitcoin Evolution, on rajoitettu 21 miljoonan BTC-tarjonta, kultavaravaroja löytyy edelleen, mikä laajentaa tarjontaansa.

„Kukaan ei tiedä maailmanlaajuista kullan määrää, Bitcoin korjaa tämän ABSOLUTE SCARCITY: lla“, sanoi BTC: n kannattaja Max Keizer.

Tämä ei ole edes ensimmäinen kerta, takaisin lokakuussa, valtava määrä kultavarantoja, 127 miljardia dollaria löydettiin myös Venäjältä.

Kuten Kaliforniassa toimivan kryptovaluuttayrityksen BitGon toimitusjohtaja Mike Belshe sanoi viime viikolla Bloombergille antamassaan haastattelussa: „Tärkeintä Bitcoinissa on ainutlaatuinen se, että niillä on niukkuustasoa, jota meillä ei todellakaan ole missään muilla markkinoilla.“

Jalometallien osalta on myös „joitain pyrkimyksiä kaivaa jalometalleja niiden lentämien asteroidien kautta, jotka voivat tapahtua jossain vaiheessa. Matemaattisesti bitcoin on puutteeltaan koskematon ”, Belshe sanoi.

Verrattuna jalometalliharkkojen 22,33%: n tuottoon vuonna 2020, BTC on noussut 223% vuotta aiemmasta, kun taas kaupankäynti oli lähellä kaikkien aikojensa huippua, 24 300 dollaria, joka asetettiin juuri viime viikonloppuna.

Belshen mukaan maailman suurimmalla kryptovaluutalla on „ominaisuus, jollaista kirjaimellisesti ei ole muulla omaisuusluokalla“. Puhumattakaan, Bitcoin on „immuuni“ rahapainon „ennennäkemättömälle tasolle“, jota keskuspankit tekevät ympäri maailmaa.

JPMorgan: virtaa harmaasävyyn ”liian suuri”, GBTC on opas Bitcoinin seuraavaan liikkeeseen

Toistaiseksi GBTC on ylimerkitty, ja palkkio on noussut lähes 36 prosenttiin, viimeksi nähtiin tämän vuoden helmikuussa.

JPMorgan Chase totesi vuoden viimeisessä Flows and Likvididity -raportissaan, että „vaihtoehtoiset valuutat“, kuten Bitcoin ja kulta, ovat olleet pandemian tärkeimmät edunsaajat.

Vaikka verrattuna joukkolainojen arvon 13,1 biljoonaan dollariin ja osakkeisiin 11 biljoonaan dollariin, Bitcoinin voitot ovat olleet vähäisiä 0,3 biljoonaa dollaria; on riittänyt työntää digitaalisen omaisuuden hinta kaikkien aikojen korkeimmalle.

„Ei ole epäilystäkään siitä, että impulssikauppiaat, kuten CTA: t ja määrälliset salausrahastot, vahvistivat tämän viikon nousua“, Nikolaos Panigirtzogloun johtamat strategit kirjoittivat perjantaina.

Tämä aiheutti pankkistrategille kysymyksen, „kuinka paljon haavoittuvuutta nämä impulssikauppiaat aiheuttavat bitcoinille tällä hetkellä.“

Lyhyellä aikavälillä pankki sanoi, että on „vaikeaa olla luonnehtimatta bitcoinia tällä hetkellä yliostetuksi“. Kun katsotaan taaksepäin, viimeinen kerta, kun liikekauppiaat olivat niin pitkiä, että bitcoin oli kesäkuussa 2019, se sanoi.

Strategi jatkoi, että korjauksen todennäköisyys kasvaa, jos virta digitaaliseen omaisuuteen hidastuu merkittävästi.

He totesivat, että suurimpaan digitaaliseen omaisuusrahastoon, Grayscale Bitcoin Trustiin, menevät tällä hetkellä noin miljardi dollaria kuukaudessa. GBTC: n hallinnoimat varat ovat nousseet ennätyksellisen 13 miljardin dollarin yli tänä vuonna, kun se oli 2 miljardia dollaria viime vuoden joulukuun alussa.

Virrat GBTC: hen „ovat liian suuria, jotta impulssikauppiaat eivät pystyisi purkamaan asemiaan luomaan jatkuvaa negatiivista hintadynamiikkaa“, strategit totesivat, että näiden virtojen huomattava hidastuminen lisäisi riskiä korjauksen kaltaisesta vastaavasta. 2019.

Toistaiseksi GBTC on edelleen ylimerkitty jonoon pääsemiseksi. Kun siihen investoidaan viikkoja nyt, ihmiset eivät pääse heti GBTC: hen.

Tämän lisääntyneen kysynnän takia GBTC-hinta nousee lähes 36 prosenttiin, viimeksi nähtiin tämän vuoden helmikuussa.

Lisäksi tarkastelemalla CME-bitcoin-futuureja raportissa todetaan, että avoin kiinnostus niitä kohtaan on kasvanut hämmästyttävällä 45%: lla viime perjantaista lähtien saavuttaen ennätyskorkeuden, 1,4 miljardia dollaria.

Sellaisena „on vaikea olla huolestumatta spekulatiivisten pitkien futuuriasemien muodostumisesta bitcoinissa“, totesi JPMorgan vain lisäämällä „kaikki aikaisemmat yritykset vaatia keskimääräistä kääntämistä näissä kahdessa indikaattorissa osoittautuivat turhiksi“.