Het project Teller Finance van DeFi kondigt de integratie en lancering van TLR-token aan.


Teller Finance, een project van DeFi voor gedecentraliseerde onbeveiligde leningen, kondigde vandaag de lancering aan van zijn governance token (TLR), een liquiditeitsprogramma, en een integratie met het leenprotocol Compound, volgens een met CryptoSlate gedeelde release.

TLR in de mijnbouw op Compound

Bij de lancering zal Teller gebruikers de mogelijkheid bieden om het TLR-muntstuk te ontginnen door bij te dragen aan de liquiditeitspool. De lenende toepassing van de firma zal een onmiddellijke Samengestelde interface hebben en zal gebruikers toelaten om een extra TLR en COMP (het inheemse teken van de Samenstelling) te verdienen door als geldschieters deel te nemen, het bovengenoemde rapport.

Het voegde toe dat de integratie van de Samenstelling de liquiditeitsleveranciers van de Verkoper zal toestaan om het c-merkteken van de Samenstelling op de niet-uitgegeven fondsen te verdienen, gebruikers toestaan om een extra rendement op de algemene APY van het protocol en de beloningen van de liquiditeitenmijnbouw te verdienen.

Ivan Perez, de COO van Teller Finance, zei dat de DeFi-industrie in de afgelopen 12 maanden met ongeveer 675% is gegroeid tot meer dan 10 miljard dollar in waarde, waarbij het grootste deel van het kapitaal is opgesloten in de schuldmarkten.

Perez voegde eraan toe:

„Naast het verstrekken van leningen, zal de mogelijkheid om risico’s te prijzen de ongekende groei van DeFi versnellen. We zijn van plan een nieuwe klasse van financiële instrumenten te creëren die traditionele kredietbeoordeling combineren met gedecentraliseerde netwerken“.

Teller zei dat het meer dan $8 miljoen aan liquiditeiten voor leningen had verkregen via verschillende institutionele partnerschappen en via het onlangs gelanceerde Liquidity Launchpad Program van de DeFi Alliance.

De deelname daarvoor was geplafonneerd op 10 deelnemers, oftewel $10 miljoen aan totale verstrekte liquiditeit, en was beperkt tot een institutionele beloningspool die gelijk is aan 1% van het totale aanbod van zijn aanstaande bestuursmunt.

Bovendien, heeft de Teller ook een 3 maand opsluiting aan al kapitaal opgelegd dat tot het programma wordt bijgedragen, dat alle verdiende penningen beperkt tot een het vestigen programma gelijk aan de lengte van de opsluiting, de bovengenoemde versie.

Het bestuur van de Gemeenschap zal spoedig aankomen

Voorlopig zal Teller Labs, bestaande uit oprichtende teamleden, belangrijke bestuursbeslissingen dicteren en het protocol reguleren. Het bedrijf zal echter overschakelen op een voorstelsysteem op basis van de gemeenschap, zodra het netwerk „voldoende goedkeuring en distributie van Bitcoin Loophole, de governance-markering van het netwerk“ heeft bereikt.

In tegenstelling tot een standaard ERC-20 governance token, is de oorspronkelijke kernfunctionaliteit van TLR om een doorlopend, gedecentraliseerd beheer van de kredietrisicoken van het protocol mogelijk te maken. Bij de lancering kunnen TLR-eigenaren verzoeken om de kredietrisicoken van het protocol te upgraden indienen, bevestigen of weigeren.

Ondertussen heeft Compound-oprichter Robert Leshner commentaar gegeven op de lancering:

„Het Teller Protocol lost een essentieel probleem op voor DeFi. Namelijk, het verlagen van de toetredingsdrempel voor nieuwe DeFi-gebruikers door de prijsstelling van risico’s en het verminderen van de behoefte van de sector aan schuldposities met onderpand.“

DeFi-fanaten hebben een ander project om naar uit te kijken.